Risotto med fylld kycklingfilé och ugnsrostade tomater. Det roliga var att vi körde kycklingfilén sous vide innan jag fräste på den för att få en fin och god yta på baconet som vi hade lindat runt om
Lägg kycklingen, potatisen, zucchini och moroten i en stekpanna. 150gr strimlad kyckling100gr 2 medel stora klyftad potatis (tunnare klyftor betyder mindre tillagnings tid)50gr klyftad zucchini50gr klyftad morot. 150gr strimlad kyckling
Tina kycklingen. Kyckling och potatis. Lägg allting på en plåt tillsammans med kycklingen. Tillsätt olja, kycklingfond, timjan, salt och peppar och blanda om ordentligt
Pad kra pao – Kyckling med thaibasilika, vitlök. Kycklingchowder. Servings. 4. Cook Time. 15 Min. Kantarelltoast med rökt ren, löjrom, äpple och pepparrot
Placera alla ingredienser utom kycklingen i en stor återförslutningsbar påse och blanda ihop. Lägg i kycklingen, förslut påsen och skaka tills allt är blandat
Skär kyckling i bitar. Fräs kyckling och lök i olja tills de har fått färg. Tillsätt salt, sedan chili, socker, soja, kycklingfond, citronsaft, jordnötssmör och kokosmjölk
Skär kyckling i bitar. Fräs kyckling och lök i jordnötsolja tills de fått färg. Tillsätt salt, chili, farinsocker, soja, kycklingfond, pressad citron, jordnötssmör och kokosmjölk
Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Lägg kyckling och grönsaker i en smord form. Bred över smeten på kycklingen och ställ in i övre delen av ugnen i 20 minuter. 1 grillad kyckling