Kött

Kött

  • 8 Recept
Tunisiska lammfärsspett med couscoussallad

Tunisiska lammfärsspett med couscoussallad

Ingredienser Portioner. 4 500 g lammfärs 1 ägg 1 finhackad vitlöksklyfta 1/2 dl vatten 1 tsk koriander 1 tsk kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk salt 1 krm peppar Couscoussallad 4 portioner couscous (eller bulgur) 1 rödlök röd chili 1/2 gurka 2 tomater 1 citron Till servering grekisk yoghurt finskuren mynta Lägg till i inköpslistan
Kryddig flankstek med sallad på björnbär, päron och getost

Kryddig flankstek med sallad på björnbär, päron och getost

Ingredienser Portioner. 4 700 g flankstek 2 krm malen spiskummin 1 krm chiliflakes 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 2 rosmarinkvistar olivolja eller smör till stekning Sallad 2 päron 2 röd- eller polkabetor 65 g bladsallad 250 g björnbär 200 g getost 2 tsk finrivet citronskal 1 msk färskpressad citronjuice 3 msk olivolja 2 krm salt 2 krm svartpeppar 1 dl valnöt 2 tsk honung Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Carbonara, Paolo Robertos recept

Carbonara, Paolo Robertos recept

Koka upp välsaltat vatten under lock i en kastrull. När vattnet kokat upp lägg genast ner spaghettin och koka den ”al dente” enligt anvisningarna på förpackningen