Förrätt med fetaost och filodeg Skrivet 2015-10-24 Klockan 20. 24. 50. Fick detta hemma hos min kusin i somras, precis min smak. 4 port. 2-3 pkt fetaost GulaHus -
Gratinerade musslor med vitlök och parmesanost Gratinerade musslor passar utmärkt som drinktilltugg, förrätt eller som en huvudrätt om man serverar dem på klassiskt vis med pommes Foodelicious.se
Färska musslor gratinerade med vitlök och persilja 4 pers. 1/2 kg färska blåmusslor. 1 gul lök. 1 vitlöksklyfta. 1 msk olivolja. 2 dl vitt torrt vin. lite salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken Receptbloggen.com
Frukt doppad i choklad Apelsin, jordnötsbågar och banan doppade i choklad, busigt och gott. Chokladdoppade godsaker är ju perfekta namnet på detta Zeinas Kitchen