Moussaka och minnen från Rhodos
Från Musslor till Nudelsoppa
Från Musslor till Nudelsoppa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 äggplanta/aubergin
  • 5 potatisar 1 dl ströbröd (skorpmjöl)
  • 1/2 dl riven ost
  • Ostsås
  • 1/2 dl rypsolja (olivolja skulle vara ett bättre alternativ)
  • 5 dl mjölk
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 2 ägg 2 dl riven ost
  • 2 ägg salt
  • peppar
  • 1 tsk kanel
  • Köttfärssås
  • 400 g malet kött
  • 1 stor lök
  • 500 g krossad tomat
  • 2 klyftor vitlök
  • salt
  • peppar
  • (örter)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.