Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir. Ytterfilé fylld med vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka
Tvätta, torka av och gnid in potatisarnamed lite olja. Tag ut och låt svalna lite, dela sedan potatisarna på längden och gröp ur det mesta av innehållet (spara – perfekt till potatisbullar eller gnocci)
Ställ en stekpanna på spisen på medelhög värme med lite olivolja i. Förbered tomatsåsen. Låt sedan puttra på svag värme medans du förbereder kycklingen
Krydda med salt och peppar. Toppa med persilja. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Blanda potatis med olja, salt och peppar och bred ut den på en plåt med bakplåtspapper
Låt tomatjuicen koka upp, och häll upp runt de fyllda paprikorna. Ta upp paprikorna ur tomatsåsen. Fyll paprikorna med färsblandningen (till ungefär 1 cm innanför kanten då fyllningen sväller under tillagningen). Lägg lock på och låt koka klart på medelhög värme (ca 50 min). Använd för att reda tomatsåsen och smaksätt sedan med socker(efter smak ca 2 msk). Lägg sedan försiktigt tillbaka de fyllda paprikorna i såsen och låt stå 10 minuter. Gräddfil, färskt bröd (man doppar i) 8 medelstora vit paprika. 1 medelstor lök
Fyllda pastakuddar med knaprig bacon och tomatsås. Låter hur gott och bra som helst, men läser man vidare så är pastakuddarna fylldamed spenat och så ska man servera detta med broccoli
Medan det andra står i ugnen så laga tomatsåsen. Skär en ficka längs med kalkonbröstet. Tomatsås. Servera det skivade kalkonbröstet vackert upplagt tillsammans med klyftpotatis och tomatsås
3 stora sötpotatisar. 4 vanliga potatisar. Skär sötpotstisen i 2,5 cm bitar o gör ett kryss i alla o lägg i en form , låt de "vanliga" potatisarna va hela , gör ett kryss bara o ställ ner i formen. 3 stora sötpotatisar. 4 vanliga potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.