Huvudrätten blev en grekisk potatiskaka med helgrillad oxfilé och kantarellkräm. Allt var gott men blev dock lite besviken på potatiskakan som inte blev så vacker som den vart på bilden i mattidningen
Skala och riv potatisen och parmesanosten grovt i en matberedare. Blanda potatis, parmesanost, basilika, körvel, timjan och maizenamjöl i en stor bunke
Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Så rostad potatis, sallad, lammstek i god marinad på soja, olivolja och valfria kryddor och örter såsom chili, paprikapulver, spiskummin, salt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver
Om man inte har ugn eller helt enkelt inte vill tillaga sina grilltillbehör i ugn är det här ett enkelt och smart sätt att få oemotståndligt god potatis till din grillmiddag
Baka potatisen och låt den svalna något. Dela potatisen och gröp ur den. Blanda den rivna osten, baconen som du klippt i bitar och knaperstekt med potatisen
Skruvad potatis. Det har snurrat en del klipp på nätet med skruvad potatis i ugn. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på
Jag hittade en burk konfiterade tomater som jag köpt i Rom och hade låtit vår kokta potatis bli lite för överkokt – så kom den italienska potatisen till
Potatisgratäng utan grädde. 6 st stora potatisar 1 silverlök 3 kvistar rosmarin 6 dl kycklingbuljong 25 g smör salt & peppar Skiva. 6 st stora potatisar
Tillsätt skivad potatis och hackad blomkål. ca 5 potatisar, skalade och tunnskivade. Ta ut gratängen och låt vila 5-10 min innan servering ca 5 potatisar
Nya, goda alternativ på potatis är alltid uppskattat. Man snöar ofta in på kokt eller stekt, kanske gratäng till helgen eller hasselbackspotatis men denna variant måste jag bara tipsa om
Efter en vecka på Kreta med massor av god grekisk mat så var det skönt att komma hem och äta något lite lättare som ändå mättar och då gjorde jag den här goda potatis och purjolökssoppan till middag igår