Smula ner buljongtärningarna och låt fräsa med. Skär köttet i smala strimlor och skiva svampen. En seg söndag när man bara vill ligga i soffan och slöa, då är den här rätten perfekt
Blanda sedan i vitlök, ingefära ochsvampochwoka tills svampen mjuknat. Ostronskivling, vitpeppar och salladslök är de huvudsakliga smakgivarna i denna milda wokrätt
Haoyou xian xianggu chao roupian - Ostronsås och färsk shitake wokademed skivat fläskkött. När köttet nästan är färdigt lägg i svamp, vitlök och ostronsås
Svampen torrsteks med vitlök och saltas. Här har jag gjort en LCHF wokmed grönsaker ochfläskkött. Att man äter med ögonen är verkligen ingen myt för de färgsprakande, krispiga grönsaker som just en wok bjuder på är som balsam för själen, som en solskens-injektion direkt till ”må-bra-hjärnan” och inget smakar så gott som när maten fått lite extra kärlek vid uppläggning
Blanda vatten från svampenmed majsenan i en liten skål och häll blandningen i woken. Använd pinnar eller gaffel för att blanda köttet väl med marinaden och ställ åt sidan