1Cheesecake600 g färskost 135 g strösocker [1,5 dl] 1 vaniljstång 20 g vetemjöl [2 msk] 100 g gräddfil [1 dl] 110 g ägg [2 stycken] 30 g äggula [2 stycken] 150 g vit choklad. 1Jordgubbskräm200 g frysta jordgubbar, tinade 50 g vatten [0,5 dl] 45 g strösocker [0,5 dl] 1 vaniljstång 1 citron, saften [0,5 dl] 25 g majsstärkelse (1/2 dl) 25 g vatten, kallt (2 msk)
Tillsätt äggvitan och ägget ett i taget och rör ordentligt ner dem i smeten. 3,5 dl frysta svarta vinbär. 1 äggvita. 200 g vit choklad. 3,5 dl frysta svarta vinbär. 1 äggvita
vit choklad (smälts i mikrovågsugn). Börja med botten. smula digestivekexen och blanda med smör. Täck botten i en springform med blandningen och förgrädda vid 175° i cirka 3–4 minuter