Vildsvinsstek enbär recept

Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st vildsvinsskinka , färsk, ca 2 kg 1 odefinierad rosmarin 1 odefinierad timjan 1 odefinierad vitpeppar , krossad hel 1 odefinierad enbär 1 odefinierad smör , och olja till stekning 1 odefinierad salt Rödvinssås 5 dl kalvbuljong , eller viltbuljong 3 dl rött vin 2 msk vetemjöl 1 msk farinsocker 1 st röd lök(ar) , finhackad 1 st morot , fint tärnad 1 msk ingefära , -2 msk färsk riven 1 st gul lök(ar) , finhackad 1 odefinierad smör , och olja till stekning 1 st salt 1 st peppar Köp receptet
8 Januari Vildsvinsstek

8 Januari Vildsvinsstek

I med vatten, morötter, gul lök, några vitpepparkorn, enbär, och lite rödvin. Min underbara granne kom förbi med en vidsvinsstek för ett tag sedan
Världens godaste tjälknöl

Världens godaste tjälknöl

Jag har en vildsvinsstek i frysen. 5 enbär. 7 svartpepparkorn 5 enbär 2 lagerblad. Världens godaste tjälknöl

Honungsglaserad vildsvinsstek

Stöt enbären i en mortel. 15 st enbär. 1. Låt lergrytan ligga i blöt minst 15 minuter. 2. Blanda med socker och salt

Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Krydda rikligt med de färska örterna, peppar och enbär. 1 enbär. 1. Bind upp köttet till en fin form med hjälp av bomullsgarn

Honungsglaserad vildsvinsstek

Stöt enbären i en mortel. 15 enbär. 1. Låt lergrytan ligga i blöt minst 15 minuter. 2. Blanda med socker och salt