Den här kryddblandningen totade jag ihop i helgen. Den räckte till två kycklingar som sedan fick ligga och dra med kryddorna på sig nån timme innan de blev grillade på indirekt värme under lock
Gnid in köttet men en riktigt bra olivolja och strö över kryddblandningen. Om man använder färsk oregano så se till att finfördela oreganon ordentligt innan du blandar ihop kryddorna
Jag marinerar det jag ska grilla i hälften av kryddblandningen några timmar och resterande kryddblandning har jag och penslar på med under och efter tillagningen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.