Det som jag skulle göra var att värma den färdiga dragonsenapssåsen i en kastrull, hälla den över fisken och in i ugnen, till detta skulle det kokas vildris och servera det hela med syrade rödbetor och äpple
Värma sakta upp en stekpanna med olja och skivad vitlök i, på detta vis får oljan smaka av vitlöken. På lördagar handlar vi oftast mat och då brukar vi passa på att handla färsk fisk så det fick bli huvudingrediensen i form av torskrygg
Serverade rödingen med rester av potatismoset från gårdagens middag. Ofta när man handlar på söndagar eller måndagar kan man köpa bra fisk till ett reducerat pris
Värma kokt ris igen. Paella är en klassisk risrätt där riset egentligen steks och kokas tillsammans med kyckling eller fisk och skaldjur, grönsaker och kryddor så som saffran
Till söndagen tycker jag att en mustig gryta kan få värma efter promenad eller andra aktiviteter. Till helgen föreslår jag en lättlagad mycket god fiskrätt på lördagen – pestofylld fisk – som lagas i ugn
Annars är det ju gott att värma kokt potatis i mikron, pressa och toppa med en klick smör. Lite duggregn ramar in midsommardagen bra, oavsett hur du mår efter gårdagens äventyr