Vårmiddag med primörer
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • smör till stekning
  • 1/4 tsk stött kardemumma (jag hade fina gröna kapslar, petade ut fröna och mortlade dem)
  • 1/2 l kycklingbuljong
  • 1/2 l nässlor, rensade och sköljda
  • 2 msk smör
  • 1 msk pressad citron
  • salt och peppar
  • riven lagrad ost
  • 3 äggulor 3 msk torrt, vitt, oekat vin
  • 150 g smält smör, den klara delen inte grumset
  • salt och vitpeppar
  • 1 msk pressad blodgrapefrukt
  • Knäckig rabarbersmulpaj, en liten paj till 2 pers
  • 250 g skuren rabarberstjälk
  • 0,6 dl socker
  • 1/2 msk potatismjöl
  •  
  • smuldeg
  • 50 g smör
  • 2 msk socker
  • 1 dl havregryn
  • 0,75 dl vetemjöl
  • 1 msk råsocker
  • 1 nypa flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.