svartpeppar. Fryst torsk till extrapris, vanlig kaviar på tub, lite ägghack och dill. Börja med de ugnsbakade tomaterna som ska stå och långsamt gotta till sig i ugnen i två timmar på svag värme
Torsk600-800 g torskrygg, gärna med skinnet kvar 1 dl salt 1 l vatten 300 g körsbärstomater, blandade färger 1 schalottenlök 2 klyfta vitlök 5 kvist färsk timjan 3 msk olivolja 3 tsk sherryvinäger salt svartpeppar
Lägg fisken i ugnsfast form med tomater, kapris och lök. 500 g torskfilé eller annan vit fisk. 500 g delade körsbärstomater. 1 tsk svartpeppar. ♥ 500 g torskfilé eller annan vit fisk. 500 g delade körsbärstomater. 1 tsk svartpeppar
svartpeppar, nymald. TORSK MED SPENAT OCH TOMATER I KAPRISGRÄDDSÅS. Spenat och tomater i kombination med fisk går alltid hem hos mig, som ni kan läsa t ex här och här
Hacka dillen, skiva tomater och purjolöken. svartpeppar. Lägg den tinade torsken i en form. tomater. 400 gr torsk. 400 gr torsk 3 msk margarin 1. 5 tsk salt svartpeppar dill purjolök tomater Rör i hop 2 dl creme fraiche 0,5 dl mjölk chilisås eller 2 msk ketchup riven ost och strödbröd
Skölj och dela tomaterna och lägg runt torsken. Lägg en bit torsk på varje ark. Fördela salt, peppar, pressad vitlök, chili, hackad persilja och hackad gräslök på torsken
Om du ökar mängden torsk, öka då även mängden sås. Tillsätt tomaterna och stek tills de känns mjuka. Slå såsen över torsken och servera med kokt potatis eller annat som du tycker passar till