Kokttorskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Servera medkokt potatis. Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Mednykokt potatis och grönsaker är receptet lagom för fyra, men om man föredrar en lite mer GI-vänlig variant med bara haricot verts till så räcker den inte riktigt lika långt
Servera med till exempel kokt potatis eller ris. Skölj och skär tomaterna i skivor. Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag
en solig currygryta medtorsk. Torskfiléerna som kokas direkt i grytan blir riktigt flikiga och fina. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vi tagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serien Rita på Netflix
Bara till att blanda ihop matlagningsgrädde med tex en smaksatt philadelphiaost (denna gången blev det tomat- och pesto), riv i lite citronskal och krydda med en god fiskkrydda, häll sedan blandningen över fisken (som kryddats med salt och peppar) i en form, tillsätt lite grönsaker som tex tomateroch spenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.