Servera medsvartpepparpå toppen, mera riven parmesanost och strö sist över färsk persilja. Carbonaran ska visst toppas med rejäla tag om svartpepparkvarnen, extra riven parmesanost och gärna lite färsk persilja för färgens skull vid servering
Blanda ner de nygrillade grönsakerna i salladen tillsammans med lite olivolja och flingsalt. Ansa och strimla färsklöken och blanda den medsalladsskotten
Toppa medtomater, sockerärtor & rödlök. Tomater. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Fryst torsk till extrapris, vanlig kaviar på tub, lite ägghack och dill. Börja med de ugnsbakade tomaterna som ska stå och långsamt gotta till sig i ugnen i två timmar på svag värme
Jag blandar gärna ut lite ost med tomathacket och låter den vila på lut ett tag vilket gör att vätskan från tomaterna rinner bort och inte sabbar krispigheten i toasten
Koka pastan mjuk med spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner tomater och kronärtskockor, sallad och basilika
Servera med en krispig grönsallad och ugnsrostadekörsbärstomater. Krydda rikligt medsvartpeppar. Såsen innehåller allt gott som gorgonzolaost, vitt vin, grädde, vitlök och mycket nymald svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.