Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulled pork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Frallorna fungerar utmärkt att frysa in och tinar snabbt när man plockar fram dem. Pulled Pork. T hade läst att pulled pork vanligtvis serveras med bröd bakat på buttermilk, då jag var osäker på om jag skulle få ta på buttermilk letade jag istället fram mammas recept på frallor som jag vet innehåller både mjölk och smör
Valfri mängd färsk kycklingfilé (eller fryst som du tinat). Ingen har väl missat Pulled porkens framfart Sverige förra året (fast det har lugnat ner sig lite nu tycker jag) och det har dykt upp lite andra varianter i kyldiskarna i livsmedelsbutiker, som pulled chicken och pulled beef
Tina och skala räkorna. Jag tror det handlar om att de inte gillar riktigt stark mat och jag får genast lust att tvångsmata vederbörande med bitar av Carolina Reaper och lite pulled pork
Jag använde frysta kycklingfiléer direkt från frysen utan att tina dem något. Det är så himla smidigt och den här gången provade jag att göra pulled chicken och det blev lika bra som när jag gör min chili-pulled pork
Servera gärna glasstårtan med lite syrliga bär som t ex hallon (jag använde mig av frysta hallon som jag tinade lite lätt i micron, blev fräscht och gott till)
Skär portionsbitar av den tinade fisken och krydda den med salt, peppar och strö fiberhusk runt om. En tur till Pork and Deli blir det närmare jul, den enda butiken i Alanya som har ett stort sortiment av skinkor och korvar gjorda på griskött
Många såg säkert Tina Nordströms program när hon gjorde just denna rätt men jag har länge tänkt testat och det var faktiskt Fredde som tjata till sig den