Blanda krabba, chili, salladslök, ost, majonnäs, salt och peppar i en bunke. 2 msk persilja, fryst. 1 burk krabba (à ca 170 g). Tina 2 smördegsplattor och kavla ut dem lite. 2 msk persilja, fryst. 1 burk krabba ( ca 170 g)
Då blir de lättare att sära när de tinat något. Du kan också göra en god stuvning av musslor, räkor, svamp, krabba, spenat, sparris eller broccoli och ha som fyllning
Tina fisken om den är fryst. Krydda och strö på ett halvt paket fryst dill. vill man sedan äta skaldjur som räkor, krabba, lobster, hummer, havskräftor, ostron, musslor
Är broccolin färskförvälls den ett par minuteri lättsaltat vatten, fryst broccolibehöver bara tinas. Sila bort spadet från krabban, dela krabbköttet i mindre bitaroch vänd ner det
Tina spenaten och krama ur vätskan väl och grov hacka. KrabbröranKrabbklor eller krabba på burk Här är krabbklorna så billiga så man kan gott unna sig färskaca 120 g krabb kött1 dl majonäs1 liten scharlottenlök1 dl riven parmesanostchili efter smak och styrkasalt och pepparSå här gör man. 150 g fryst bladspenat1 brk kronärtskockshjärtan (400g)1 dl creme fraiche½ dl majonäs½ dl philadelfiaost1 dl riven parmesanost½ tsk pressad vitlöksalt och pepparSå här gör man. 150 g fryst bladspenat
Lägg ärtorna i blöt tills de tinat. Vill man ha mer kött i den kan man tillsätta hackade crabsticks, som egentligen inte består av krabba utan av malen vit fisk med krabbsmak
Låt spenaten tina på svag värme och krama ur vattnet. Blanda så i majonäs, krabba och musslor. 6 port225 grader1000 g vit fiskfilé600 g fryst bladspenatKokspad
Låt krabban rinna av. 3-4 personer400-600 g färsk eller fryst fiskfilé, tex torsk eller kolja1 burk krabbkött, 170 g (Obs att frusna crabsticks innehåller gluten)3/4 dl hot chilisås½ dl finskuren dill1 dl crème fraiche Tinafryst fisk så att blocket går att skiva. 400-600 g färsk eller fryst fiskfilé, tex torsk eller kolja