Såsen blir gudomlig. Låt såsen koka ihop och tillsätt lite gele och soya för färgens skull. 2 dl köttbuljong. 2 tsk svartvinbärs gele. 2 dl köttbuljong. 2 tsk svartvinbärs gele
Låt såsen koka ihop och tillsätt lite gele. Red ev med lite redning om ni önskar tjockare sås. 4 portioner500 g nötfärs 10%ca 1-2 tsk salt1 krm vitpeppar2 krm malen ingefära2 krm colmans senapspulver1 ägg1 msk finhackad gul lök4 msk buljong3 msk skorpmjöl2 dl köttbuljong1 dl milda mini 7%2 tsk svartvinbärs gele8 potatisarBlanda skorpmjölet med ägget, 4-6 msk buljong och kryddorna
Låt såsen koka ihop och tillsätt lite gele. Red ev med lite redning om ni önskar tjockare sås. 2 dl köttbuljong. 2 tsk svartvinbärs gele. 2 dl köttbuljong. 2 tsk svartvinbärs gele