Svampfyllda cannelloni recept

Svampfyllda cannelloni

Svampfyllda cannelloni

Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
Svampfyllda Cannelloni med spenat

Svampfyllda Cannelloni med spenat

Cannelloni är en väldigt underskattad rätt, som både är enkel att göra och väldigt lätt att variera etter eget tycke och smak
Svampfylld cannelloni

Svampfylld cannelloni

250 g färska lasagneplattor. 2 dl riven parmesanost. 250 g champinjoner
Färserad & rökt vildsvinsklubba

Färserad & rökt vildsvinsklubba

På lagret under röktes tomater som sedan toppade cannellonin. Det var en svampfylld cannelloni med tomatsås, parmesan, mozzarella som toppades med fräst shitake, rökta tomater, ruccola och mangold

Svampfyllda cannelloni och La croix chevalère i glasen

Svampfylldacannelloni12 pkt färska lasagneplattor3 schalottenlök, finhackade400 g blandad svamp (tex champinjoner, kantareller, karljohanssvamp), finhackad2 msk smör1 1/2 dl grädde1 tsk maizena redning250 ml svampcremeBechamelsås 100 gram smör1 dl mjöl1 l standard mjölk0,5 tsk riven muskotsalt och peppar efter smak100 gram riven ostFräs mjölet i smöret tills det är ljust brunt, tillsätt mjölken lite i taget under omrörning

Svampfylld cannelloni

Stek svamp, lök och vitlök i smör,. ca 5 min. Salta, peppra och rör om då och då. Bred ut crème fraiche på pastaplattorna
Dill- och svampfyllda cannelloni

Dill- och svampfyllda cannelloni

Receptet är taget från GP. Väldigt gott, jag skippade dock vitlöken så jag vet inte hur det blivit med det också, men extra gott kan man ju tänka sig

Ost- och svampfyllda pastarullar

Med färska lasagneplattor är din hemlagade cannelloni snart klar. OST- OCH SVAMPFYLLDA PASTARULLAR. 250 g bladspenat

Svampfyllda Cannelloni

Koka Cannellonin halva av den rekomenderade koktiden. 8 cannellonirör. 1. Sätt ugnen på 200 gr. Lägg rören i kallt vatten så de inte klibbar ihop