Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
På lagret under röktes tomater som sedan toppade cannellonin. Det var en svampfylld cannelloni med tomatsås, parmesan, mozzarella som toppades med fräst shitake, rökta tomater, ruccola och mangold
Svampfylldacannelloni12 pkt färska lasagneplattor3 schalottenlök, finhackade400 g blandad svamp (tex champinjoner, kantareller, karljohanssvamp), finhackad2 msk smör1 1/2 dl grädde1 tsk maizena redning250 ml svampcremeBechamelsås 100 gram smör1 dl mjöl1 l standard mjölk0,5 tsk riven muskotsalt och peppar efter smak100 gram riven ostFräs mjölet i smöret tills det är ljust brunt, tillsätt mjölken lite i taget under omrörning