Svampfylld cannelloni med ratatouille
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g färska lasagneplattor
  • 300 g blandad svamp
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 300 g färskost, t ex philadelphiaost
  • 3 msk färsk oregano
  • salt, peppar
  • 1 röd paprika
  • 1/2 zucchini
  • 1/2 gul lök
  • 1 röd chili
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 dl tomatsås, finns att köpa färdig
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 msk hackad färsk basilika
  • salt, peppar
  • färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.