En välstruken damastduk och blå linneservetter vikta som "pyramider" krönte tallrikarna. åt bechamelsåsen koka på medelvärme under omrörning i minst fem minuter, smaksätt med muskot, salt och peppar
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ett annat alternativ är även att använda färdiga cannelloni rör för att få det snyggare, men jag tror då att man måste utöka gräddningstiden och lägga till mer vätska
11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Låt koka upp och puttra på svag värme medan du förbereder fyllningen. Rulla cannellonis. Värm under omrörning tills färskosten smält och allt blandats på ett fint sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.