Stek svampen på medelvärme i en stekpannatills vätskan som svampen ger ifrånsig dunstat. Fiskpinnar är kanske inte det mest exklusiva man kan äta ifiskväg men jag tycker faktisktriktigt bra om dem, även om jag anser att inte alla märken håller en ätbar kvalitet
Vissa av dessa saker är alldeles för stora och politiska för den här bloggen, men till de mindre och ytligare hör varför media måste retuschera bilder på även vältränade, vackra och sunda kvinnor (och förebilder) till smalare, fläckfria och sämre kopior av sig själva, och hur man INTE kan tycka om fisk och skaldjur
Hetta upp en stekpanna och lägg ilika delar olja och smör. Asiatiskafisk-ochpilgrimsmusselbiffar. För lite sedan tog jag fram högen med små handklottrade recept och hittade ett som jag ville göra (och på så sätt få det handskrivna receptet förevigat på bloggen där det numera är större ordning än i kokbokshyllan)
kokosolja att stekai. Man gör det enkelt för sig genom att dels ha bara en grönsak som kokas för sig och blandas i, eller om du har frysta grönsaker och blandar direkti
Jag brukar hacka champinjoner och stekai smör samtidigt som omeletten tillagasistekpannan. steka köttbullar, lägga inlitekycklingi ugnen eller förbereda en pajbotten som får stå i kylen tills nästa dag