Koka upp lika mycket cream fraiche och matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksätt med valfri buljongtärning (ex
Pressa citron över och krydda med valfria kryddor. Lägg på laxenoch den kokta sparrisen. Stek laxen i en teflonpanna utan att tillsätta fett, salta och peppra
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Stek till svampen är helt genomstekt. Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Smaka av med lite salt och peppar. Här kommer ett litet gästbloggsinlägg för Louise, gott medlax. Häll såsen över citronskivorna i ugnsformen och lägg sedan på laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.