Skivad biff grader recept

Med rätt skiva är saken biff

Med rätt skiva är saken biff

Till höger är den skivad på fel ledd. Härliga entrecôter och möra ryggbiffar. HELGRILLAD RYGGBIFF MED BEA, TOMAT & BÖNPURÉ
Biff Lindström i gräddsky

Biff Lindström i gräddsky

Lägg över biffarna i en ugnssäker form. Blanda samman mjölk och maizena, häll redningen över biffarna i formen

Gordon´s Biff Wellington

Värm ugnen till 200 grader. Jag rekommenderar någonstans mellan 55-57 grader. 55-57 grader När köttet är klart så låt det vila i
Biff med ädelostgrädde

Biff med ädelostgrädde

Skär lövbiffen i strimlor. Sätt ugnen på 225 grader. 8 skivor lövbiff. Skölj och strimla purjolöken. Varva lök och kött i en smord ugnssäker form
Ostgratinerade biffar på paprikabädd

Ostgratinerade biffar på paprikabädd

Ett bra ställe att samlas med nära och kära är ju alltid matbordet, och det är ju lördag och helg idag, så jag tänkte bjuda på ett litet färgglatt helgtips i form av smakrika biffar på en smaskig bädd av paprika och lök
Grekiska biffar i ugnen med klyftpotatis

Grekiska biffar i ugnen med klyftpotatis

Blötlägg brödet, i vatten (går även bra med rött vin om det finns) krama ur vätskan, smula det och blanda med de andra ingrediensern till biffar
(Löv)biff Rydberg, gammal är äldst

(Löv)biff Rydberg, gammal är äldst

Dessutom äter jag inte så mycket kött och Mannen blir (nästan) lika glad för lövbiff ändå och plånboken tackar mig för mitt kloka beslut
Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis

Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis

Jag använde finskivad rökt tofu istället för pancetta och det blev jättebra. Jag låg i sängen häromkvällen och funderade på vad som skulle funka bäst som biffsubstitut och landade i att jag ändå trodde mest på någon version av formbar färs
Biff Wellington med svampfyllning

Biff Wellington med svampfyllning

Biff Wellington. Sätt ugnen på 230 grader. Sänk värmen efter 10 minuter till 160 grader. Köttet är färdigt efter 25–35 minuter eller när det har en innertemperatur på 54 grader. 2 schalottenlökar, tunt skivade. Madeirasås4 dl madeiravin 0,5 dl balsamicovinäger 2 tsk ljus soja 2 tsk farinsocker 2 schalottenlökar, tunt skivade 1 krm vit- eller svartpeppar ur kvarn 1 msk olivolja att "spräcka" såsen med. Biff Wellington1 kg oxfilé, mittbit 2-3 krm salt 2 krm vit- eller svartpeppar ur kvarn 6 stora skivor prosciutto, el parmaskinka 1-2 msk dijonsenap 2 ark fryst smördeg lite vetemjöl äggula till pensling
Biff med choronsås och klyftpotatis

Biff med choronsås och klyftpotatis

Biff. Servera biffen med klyftpotatis, choronsås och tomatsallad. Sätt ugnen på 225 grader. Skär biffen i 4 bitar. 600 g biff, utan kappa. biff600 g biff, utan kappa vitlök timjan olivolja smör salt peppar
Biff Greta

Biff Greta

Dags för Biff Greta. Forma fyra lika stora runda högar likt biffar på en tallrik. När smöret slutat bubbla lägger du i högarna med biff Greta