Missförstå mig rätt, jag har all respekt för att inte alla är djupt matlagningsintresserade och att många tycker att det är jättesvårt att lyckas med bearnaise eller hollandaise
Biffarnas kryddning skyller jag helt och hållet på nån mästerkock vid namn Sigrid Bárány som gjort nåt samarbete med Ica (det receptet kan du läsa här men jag ger mig fan på att du hellre läser mitt recept)
Såsen är väldigt viktig i en sådan härmaträtt. Vad som dock är läbbigt är att skiva löken. Inte en tår kom det och jag skalade och skivade ändå tre stora lökar
Biff Rydberg är det bara om man serverar allting separat tillsammans med äggulor och senapsgrädde. Börja med senapsgrädden, vispa grädden fluffig och blanda med senapen
Till detta tycker jag det är gott med klyftpotatis och en jättegod sås som du bara måste göra. Ville göra något enkelt idag så jag gjorde dessa biffar som man fyller med ädelost
pirog, paj, pizzabullar, något sött med riven vit choklad och sylt, vetebullar med sylt och mandelmassa, cupcakes med röd kristyr och kokosflingor på, paj med vit choklad på, tårta som ska likna en pizza, tacostårta, tortillabröd med salsa och ost
Och att det är en trend förstod jag när en annan kollega på jobbet idag berättade att han tre helger på raken bjudit olika kompisar på middag, men att förrätten varit så god att de haft samma varje gång - ceviche med lax och räkor
Sakenmed dinkel är att det är bra mycket nyttigare och smakar faktiskt bättre också. Riktigt goda och mättande pankisrullar med blandade bär, kesella och honung - perfekt framåt tidig eftermiddag när frukosten har gjort sitt och energidepåerna behöver fyllas på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.