) Muffinsen är saftiga med en kraftig smak av choklad och en antydan till jordnöt men skippa inte att klicka på jordnötssmör på toppen, det gör stor skillnad för smakupplevelsen
)Jag valde att använda osötat sojamjölk, kakao, fiberhusk, lite steviaströoch en klick grädde. (Tjockare choklad är vanlig i Spanien, då med benämningen "Chocolate en la taza")Stevia är mer för att ta fram smak, än för att göra drycken söt
Det är nog ingen större skillnad på den tidigare Steviaströ mot denna Sötströ, den bör behandlas som ren erytritol och kompletteras med lite mer stevia för att undgå bismaken av erytritolen
Jag är fortfarande en riktig gottegris och unnar mig precis som alla andra sockriga bakverk och godis då och då men jag har märkt vilken skillnad det blir blodsockermässigt, psykiskt och fysiskt att istället äta nyttigare bakverk och det är dessutom minst lika gott
Men till slut lyckades det och marängerna blev precis som de sockerbomberna man kan köpa i affären, dock med en väsentlig skillnad, dessa består endast av protein