Hittade detta recept på lchfrecept och gjorde om det pyttelite. LCHF kärleksmums (Snoddas) Recept för en plåt 20x30Botten3 ägg1 dl sukrin melis0,5 krm stevia1,5 dl mandelmjöl2 tsk bakpulver1 krm vaniljpulver4 msk kakao1 dl grädde75 g smält smörGlasyr100 g mörk choklad minst 70%1 dl vispgräddeTopping1 dl KokosflingorSätt på ugnen på 175 grader
Idag gjorde jag hemmagjord bearnaisesås till maten. Finhacka schalottenlöken och lägg den i en kastrull tillsammans dragon, vitpeppar, vinäger och vatten
När du tycker att mandlarna är lagom rostade så häller du ner mandlarna med det smälta smöret från stekpannan ner i en skål (anledningen till detta är för att smöret gör så att resten av sukrinet fäster på mandlarna)
Eller vardags godis också för den delen om du är en av dom som klarar att ta en till kaffet. Rör i smör och kokosfett tills det blir en jämn smet utan klumpar
Tillsätt olivoljan. Tillsätt mjölblandningen till degspadet under bearbetning. Och ja, till skillnad från vanliga bullar så är de godast när de svalnat ordentligt
Jag har faktiskt saknat småkakor, det är ju så himla gott att plocka fram till fikat. När Annika skickade boken "Bakglädje och LCHF" till mig testade jag genast dessa chocolate chip cookies och jag blev inte besviken, de var otroligt goda
i mina två böcker Bakglädje med LCHF och Bakglädje till vardags och fest. Chokladpannacotta (LCHF). Tillsätt gelatinbladen (urkramade från vatten) och rör om
Får se om man kan tillbringa dagen ute eller om det fortfarande blåser isiga vindar. Om ni som äter LCHF blir sugna på bröd till bland annat soppa måste ni testa detta
så blev jag godissugen, och letade runt bland LCHF recept efter något gott och hittade chokladbollsrecept med keso och jag som bara älskar chokladbollar
Det får mig bland annat att minnas mina barndomssomrar hemma hos mormor och morfar när mormor stod med mjöl upp till armbågarna och knådade degen så det pärlade sig i pannan och föste lätt bort det gråa lockarna som frenetiskt letade sig fram genom sjalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.