Gillar du det här receptet. Blanda ihop ägg, yoghurt ocholja. olivolja. Dela degen i fyra delar ochlägg dem i små bakformar klädda med smorda bakplåtspapper
Jag har ändrat lite i receptet för att passa min idé om en huvudrätt. Smörj gärna bakplåtspappret med lite olja innan, för att undvika risken att sconesen fastnar
Martin svängde även ihop oliv- ochtimjanscones, som passade perfekt att doppa i den goda såsen. I påskhelgen var vi hembjudna till Linn och Martin på middag och jag lovade ju återkomma med bilder ochrecept från middagen
Här kommer ett enkelt recept. Detta är dessutom med grövre mjöl och utan smör och i mitt tycke goda. Alla i vår familj gillar inte russin så jag la några på toppen av hälften av sconesen men det går fint att röra i smeten med
Men jag tänkte att jag skickar med ett till recept på scones som är lite mindre sötade också. Men för att mysa ordentligt idag så blev det lite nybakade sconesoch lemoncurd – hemmagjord och snabb – eftersom köpt oftast innehåller ägg
ex scones skulle kunna fungera som hamburgebröd (recept här, klick). Bröden jag använt är receptet på hamburgebröden i min bok Friendly Food (klick), ett mjukt, fluffigt och saftigt cashewbröd som om du frågar mig är fantastiskt
Här har vi ett recept på scones som jag tillsatt mosad banan i. Spana gärna in mina andra brödrecept. Gör tre scones av degen på en plåt med bakplåtspapper
Vad får ni om ni kombinerar muffins ochscones, något jättegott. Lycka till och ge gärna tips, i komentetorsfältet, på recept på såser du gillar som innehåller majonnäs
Scones, kex, ost och marmelad. I dag bjuder jag på receptet på morotskakan. I söndags hade vi kalas här med nära och kära där vi bjöd på lite afternoon tea
Recept bananpannkakor. Stek på medelhög värme i kokoslja. Uppskattas av alla åldrar och oavsett om det är till din kompis, pojkväv, flickvän eller familj så blir det perfekt
Aprikosmarmelad utan socker – gott till rostat bröd, scones eller ostbrickan. Ni som prenumerar på Allt om mat känner säker igen den här rätten då min väninna hittade receptet i senaste numret
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…