Lyxa till det med nybakade scones
Leva sunt
Leva sunt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl lättmjölk eller lättyoghurt
  • 100 gram smör
  • 8 dl vetemjöl eller 4 dl vetemjöl och 4 dl grahamsmjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 dl dinkelmjöl fullkorn
  • 1 dl dinkelsikt
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 ägg 2 dl lättkesella/kvarg
  • 1 msk hela linfrön
  • Linfrö till garnering
  • 2 1/2 dl dinkelsikt
  • 2 dl dinkel fullkorn
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm salt
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • rivet skal från 1/2 citron 1/2 dl olja
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl naturell lättyoghurt
  • 1.5 dl mjölk
  • 35 g smör
  • 0.5 dl fiberhavregryn
  • 2.5 dl dinkelsikt
  • 1 dl dinkel fullkorn
  • 2 msk honung
  • 0.5 dl russin
  • 0.5 tsk kardemumma
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk salt
  • 4 dl lättmjölk eller lättyoghurt
  • 100 gram smör
  • 8 dl vetemjöl eller 4 dl vetemjöl och 4 dl grahamsmjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 dl dinkelmjöl fullkorn
  • 1 dl dinkelsikt
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 ägg 2 dl lättkesella/kvarg
  • 1 msk hela linfrön
  • Linfrö till garnering
  • 2 1/2 dl dinkelsikt
  • 2 dl dinkel fullkorn
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm salt
  • 1 dl rostade solroskärnor
  • rivet skal från 1/2 citron 1/2 dl olja
  • 1 dl mjölk
  • 1 dl naturell lättyoghurt
  • 1.5 dl mjölk
  • 35 g smör
  • 0.5 dl fiberhavregryn
  • 2.5 dl dinkelsikt
  • 1 dl dinkel fullkorn
  • 2 msk honung
  • 0.5 dl russin
  • 0.5 tsk kardemumma
  • 2 tsk bakpulver
  • 0.5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.