Välkommen att kika in i mitt matkrypin. Jag startade SandrasMatkrypin i mars 2012 där jag bjuder jag på enkla vardagsrecept och även en del förrätter, festligare måltider och efterrätter
Och nu tog denna sommarens semester slut. Vi har haft en toppenvecka då vi varit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Mina nya träningsvanor fungerar väldigt bra hittills. Jag har kommit fram till att jag kan gå upp en halvtimme utan problem och hinner då få in ett kort träningspass på morgonen
Nu var det ett tag sedan jag bjöd på fredagsdrink. Det är något vi gärna ägnar oss åt på fredagseftermiddagar när man kommer hem från skola och jobb men nu har vi slarvat lite
Nu har jag förhoppningsvis vaknat till liv och gör mig iordning inför dagens bröllop. Ja, detta inlägg är alltså förberett då jag inte vet hur WiFi-lösningen ser ut på hotellet
Igår fixade vi ute hela dagen här hemma hos mamma och Staffan. Blåste löv, rensade hängrännorna, skurade altanen, öppnade poolen och hämtade möblerna mm
Idag är det fredag och för första gången på hela veckan känner jag mig utvilad. Härligt. Idag blir det bankjobb innan vi ska göra oss iordning för kvällen och då blir det partaj
Julen är över och jag gläds åt att börja laga mat igen som inte alls är julrelaterad. Julmat är fantastiskt men efter 4 dagars julbord känner jag mig rätt nöjd och det är ju precis så det ska vara, Eftersom vi inte lagat och ätit någon julmat här hemma har jag inte heller massa julrester att ta hand om men tänk på att man kan göra många nya maträtter på skinka, köttbullar, prinskorv, potatis osv