Sandra gästbloggar i bistron
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Köttfärsjärpar med sellerimos och äppelchutney, 4 pers Köttfärsjärpar
  • 600 g nötfärs
  • 1 ägg 1 msk curry
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  •  
  • Stomp
  • 500 g potatis, skalad och skuren i mindre bitar
  • 400 g rotselleri, skalad och skuren i mindre bitar
  • 2 msk grädde
  • 25 g smör
  •  
  • Äppelchutney
  • 500 g äpple, urkärnade och skurna i bitar
  • 1 gul lök
  • ½ röd chili
  • 1 krm kanel
  • 1 tsk curry
  • 1 tsk ingefära
  • 1 dl ättika
  • ½ dl strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.