Häll i grädde, creme fraiche, vatten, sambal och saffran. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
Häll sedan i vatten, buljongtärning, creme fraiche och grädde. Jag har länge varit sugen på en riktigt god och värmande fiskgryta och passade därför på att laga denna smarriga grytan efter jobbet idag
Tillsätt därefter vatten, fond, vin, grädde, crème fraiche och kryddor. 5 dl vatten. Så här gör du Strimla purjolöken, finhacka vitlöken, dela potatisen i 1x1 cm kuber och dela fänkålen i bitar
Tillsätt vin, vatten, buljong och kryddor. 3 dl vatten. Saffran fungerar även efter jul. ) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran
Tillsätt kryddor, vatten, vin och tomatkross. En supergod fiskgryta som min kära mamma brukar laga. Hon brukar servera den med en stor skål aioli bredvid – vilket höjer smaken ytterligare
) Hur som helst var den här fiskgrytan med saffran riktigt god. Fiskgryta med saffran. Ett enkelt och knådfritt bröd, och hur du bakar det hittar du HÄR Fiskgryta med saffran
Men denna supergoda fiskgryta med saffran och räkor kan jag verkligen rekommendera. ris1 rödlök1 msk olja1 vitlöksklyfta1/2 g saffran2 msk tomatpuré1 msk majsstärkelse5 dl fiskbuljong (vatten och tärning eller fond)2 dl crème fraiche1 förp räkor i lake (à 360 g)1 förp soltorkade tomater (à 135 g)2 gröna paprikor1 förp torsk- och laxtärningar (à 300 g)salt och peppar Gör så härTina fisken om fryst används