Tricket är att tajma pastan medsåsen så att kycklingen inte kokar för länge och blir torr. Just att blanda all pasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare
Översta lagret ska vara lasagneplattor som du täcker medbechamelsåsenoch strör riven ost på. Smöra en ugnssäker form och häll bechamelsås så det täcker botten
För att inte hamna i det klassiska grillfacket tänkte jag att istället för den ständigt återkommande salladen till grillningen, så får det bli en hederlig duchessepotatis samt en mustig grönpepparsåsmed stänk av konjak och som en liten överraskning i smakövningen tillsätter jag även en marmelad på rödvinochrödlök som ger smaklökarna en resa de sent skall glömma
Jonna, vår räddare i nöden hade inte bara ”en flaska rött” hemma. Att finhacka lök efter att ha finskurit ett dussin hasselbackspotatisar ochskogschampinjoner kan vara ödesdigert för fingertopparna om inte skärpan är på