En av de mest populära rätterna där var stektfisk med kall sås. Kall sås till fisk. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
En supergod och snabblagad kall sås att servera till panerad, stekt eller rökt fisk. Såser. Låt stå en stund i kylen så får smakerna dra till sig och såsen blir godare
Först ut blev stekttonfisk med en återkommande favorit, gräslökssås. Har ofta gjort såsen till lax, men tyckte nästan det funkade ännu bättre med tonfisken, som inte är så fet i sig själv
Fisk & skaldjur,Stekt, grillat & wokat. Här serverade jag sötpotatisklyftorna med fisk som jag panerat med kokos och en kall, frisk sås med citron och ingefära
Pressa ur saften från limen, hacka koriander och blanda med crème fraiche och fisksås. Limesås. Hetta upp smör i en stor stekpanna och stek laxen på bägge sidor, stektiden beror på tjockleken på filén
Citronsås. Värm upp grädde och cremefraiche och blanda med smöret. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Häll sedan såsen äver fisken. Låt puttra under omrörning tills såsen tjocknar. Smält under tiden mjukost, creme fraise, fiskbuljong och grädde tillsammans i en kastrull
Servera med fisken och såsen, MUMS. Har man en sådan fin bit fisk så vill man ju "förstöra" den så lite som möjligt så jag körde den bara i ugnen med lite smaksättning, enkelt och gott
Om vi hade käkat fisk skulle jag ha serverat såsen till stekt lax eller stekt panerad vit fisk, men eftersom vi inte käkar fisk så serverade jag såsen till vegetariska ärtbiffar istället (recept kommer)