Fortsätt med lite tomatsås, hälften av spenaten, hälften av fisken och hälften av salladslöken. Smörj en ugnsfast form och häll lite tomatsås på botten och häll sedan i lite Milda Mat och ett lager lasagneplattor
Skölj av fisken. Såsen ska vara tjock eftersom fisken ger ifrån sig vätska under kokning. 500-600 g fisk. 1 fiskbuljongtärning. Lägg fisken i såsen och låt koka i ca 10 minuter. 500-600 g fisk. 1 fiskbuljongtärning 1 dl grädde eller mjölk
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Fryslasagne (H jobbar kväll). Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Det är ju klart att en lasagne med massa god ost slår det mesta, men vill man dra ner på kalorierna måste man dra ner på osten
Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.