Bären ställdes åt sidan medan köttet som hade fått sin kappa lätt skuren i remsor och gnidits med flingsalt och svartpeppar, nu tog över platsen i den varma ugnen
Stekt ryggbiff. Skala och skivapotatisen. Upprepa proceduren och avsluta med ett lager potatis överst. Gnugga moroten ren under vatten och skala den om den är jordig
Ugnsrostadpotatisi alla dess former är mitt absoluta favorittillbehörtill kött och de ska vara sådär perfekt gyllenbruna och krispiga, inte bleka och sladdriga
Denna rätt med en lågtempererad ryggbiff skulle dock kunna få mig att ge skyhöga poäng. Moset liggerivilai ett dygn i kylen och skärs sedan upp iportionsbitarinnan de gräddas på iugnenigen
Dock kan man bränna på en rejäl skivaryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftigköttbit så hur exakt logiken är vågar jag interiktigt ge migin på
entrecote, ryggbiff, njurtapp, flankstek, tender strip, oxfilé. Lägg det brynta köttet i en ugnsfast form, häll över det som är kvar i pannan, sätt i en termometer och stek färdigtiugnen (du kan så klart steka färdigti pannan om du har tunnare skivor kött)
Dock kan man bränna på en rejäl skivaryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftigköttbit så hur exakt logiken är vågar jag interiktigt ge migin på
Värm en stekpanna (gärna ugnsfast) med smör, margarin eller olivolja. chiliflakes. Sätt in hela pannan iugnen (om den är ugnsfast) eller lägg över köttet i en ugnsform alt