Ryggbiff med ädelostsås. Biffen fick nöja sig med salt och nymalen svartpeppar och stekas några minuter på varje sida, men den verkade ganska nöjd med det
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
Potatis ochryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull
Ska vara ärlig och säga att jag varit lite skeptisk till just fläskytterfilé innan men jag inser att det beror på att jag på sommaren ibland köpt färdigmarinerad fläskytterfilé som är full av vatten och då blir den så där svampig
Servera ryggbiffen med klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Fräs finhackad chili och pressad vitlök i olivolja och smör
Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor. Ta av blasten på blomkålen och dela den i blomkålsbuketter, lägg dem på en plåt och ringla över lite olivolja, salta & peppra
Putsa biffen fin och torka av den. Salta och peppra. Tillsätt strösocker, rött vin, kalvfond och vatten. Sila bort löken och tryck ur all vätska ur den genom en finmaskig sil
Ett fantastiska sätt att laga kött på är att utgå från den innertemperatur som köttet ska ha när det är färdigt och tillaga köttet på den temperaturen i ugnen
Dock kan man bränna på en rejäl skiva ryggbiff på allra hösta värmen men ändå få en saftig köttbit så hur exakt logiken är vågar jag inte riktigt ge mig in på
Skala och dela rotfrukterna till valfri storlek och blanda med olja, rosmarin, timjan salt & peppar. Stek upp spetskål, trattkantareller och purjolök i massa smör och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.