Avsluta tillagningen högt upp i ugnen för att få mer färg. Twitter. Söndagssteken som sakar bra både varm och kall och därför är ypperlig att göra dina kollegor avundsjuka i lunchrummet på måndagen också
Innantillagningenfick den marinera ett par timmarikryddblandningen för att bliriktigtsmakrik. Rostbiff och potatisgratäng – det tycker jag är riktig fredagsmat
Tillagning. Dressingen. Lägg vitlök och ingefärai en kopp. Finhackachilin och tillsätt denna. Häll ifisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Tag ut köttet ur kylen ett par timmar före tillagning så det blir rumstempererat. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
Du kan också baka in resterna av söndagssteken eller en bitrostbiff. Skär köttet iskivor. Ett helt moment itillagningenförsvinner om du i stället köper färdig, fryst smördeg
Slå lite vatten i botten på ugnsformen så det inteblir att osa bränt under tillagningen. Mortla kryddorna en aning och klappa sedan in köttet med dem, lägg karrén i en ugnsform
Tillagning. Ibland är det så ända ini bänken gott med en sån där "riktig" söndagsmiddag, ni vet när man fyller matbordet och tallrikentill bredden med alla möjliga goda tillbehör, slevar upp brunsås och äter tills man nästan spricker
Med potatis, sötpotatis, rödbetor och rostbiff. TILLAGNING. Nu var det väl nästan på tok för länge sedan som det dök upp ett receptinlägg, och mat mår vi alla bra av
Kalvstek är kalvens motsvarighettill nötstek och rostbiff. Skär upp i tunna skivor. Servera med rostad vitlökssås, äpplen och lök från tillagningen, pressgurka samt kokt potatis