Tomatmarinerad rostbiff med ugnsbakade tomater
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg rostbiff
  • 2 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 100 g cocktailtomater
  • 1 st salladslök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk färsk basilika
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tsk flytande honung
  • 2 msk rapsolja
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 250 g cocktailtomater
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk strösocker
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.