Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Koka upp välsaltat vatten under lock i en kastrull. När vattnet kokat upp lägg genast ner spaghettin och koka den ”al dente” enligt anvisningarna på förpackningen
Cannelloni med köttfärs & spenat inspirerat av Paolo Roberto 12 propoints. 6 personer. När Paolo gjorde dessa på nyhetsmorgon, även om jag har ändrat lite, så sa han att det är så mycket enklare än Lasagne…
I fredags kom syrran och hennes man och vi gjorde Paolo Robertos pasta al forno. Vi gjorde dubbel sats av béchamelsåsen eftersom vi gillar när det är krämigt
Receptet som är Paolo Robertos är beräknat till fyra personer, men det skulle blir på tok för stora portioner tycker jag, men tillhör ni dem som hellre äter mer dessert än middag så kanske ni ska beräkna att receptet räcker till färre än vad jag har angett