Putsa och skär svampen i små bitar. Hacka löken. Värm upp oljan i en tjockbottnad kastrull och fräs löken varsamt så att den blir genomskinlig utan att ta färg
Här kommer som utlovat receptet med pasta carbonara som jag bjöd på i fredags. Ett perfekt recept för en fredagskväll eller om du vill bjuda över en vän mitt i veckan
400 g spaghetti (eller spaghettoni) 4 äggulor griskind 25 g pecorinoost, fint riven 25 g parmesanost, fint riven, lagrad minst 16 månader svartpeppar, gärna mortlad eller från kvarn salt grovt salt
Hittade ett av PaoloRobertosrecept på nätet. Vill du hellre ha en grekisk touch på den panerade kycklingen så hittar du ett recept på halloumipanerad kyckling HÄR
Nej, vår gemensamma stund i köket med dessa herrar sträcker sig så långt som att vi blandade deras recept på lasagne (som vi tidigare bloggat om här och här)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.