Vilket jag i och för sig redantagit bort Tillåta potatis och pasta ibland när man blir sugen. Dessutom börjar jag tröttna på allt fett och gräddiga såser
Om man ska tro på folk så är hösten redan här, jag tycker nog att det är sensommar i åtminstone ett par veckor till men oavsett vad jag tycker så fylls tidningar och affärer av recept, bilder och rubriker med inspirationsord som skördetid, svampfest och äppeltider
Jaa nu har jag redan sagt på facebook att jag ska skriva om detta så dä ä väl bäst o göra det oxå. Detta är ju ingen lightprodukt ur kaloriesynpunkt men för den som går på LCHF eller GI funkar den perfekt
Såsen kan med fördel redas av med lite vispgrädde för att jämna ut smakerna lite. Tyvärr kvalificerar den sig inte till GI eller LCHF pga öl (flytande bröd
Först ska vi reda ut det här med LCHF. Såser, dressingar, majonnäs, olivolja, rapsolja (ekologisk). En tangent på pianot utgöra inte hela klaviaturet och LCHF, GI eller andra metoder ska ses som några av alla de tangenter du kan spela på
Problemet är att teorin inte går att överföra till människor, vilket Anitshkov även skrev i hans rapport, men det var då redan försent då resultaten hade (misstolkats) och spridit
Det blev alldeles för mycket att hålla reda på, i alla fall för en amatör som jag. Béarnaisesåsen kommer från kokboken med det löljliga namnet â€GI in the cityâ€