Ratatouille är en klassisk fransk grönsaksröra med tomatsås som grund. I det här receptet får röran en ny bekantskap i form av kikärtor som gör den lite matigare
Servera kikärtsbiffarna med ratatouillen och basilikacrèmen. Låt ratatouillen puttra i ca 10 minuter och smaka av med salt och tabasco. Jakob Fridholm 350 g Kikärtor Kokta
Häll i kikärtor och honung. Ratatouille är snabb och enkel mat att göra. För att göra ratatouillen lite mer spännande och proteinrik serverade jag den i en ihopvikt, omelettliknande crêpe
Kycklingfilé med kikärtor, vitlöksyoghurt (Fage Total 2% grekisk yoghurt, vitlök och örtsalt) och snabb ratatouille (röd paprika, aubergine, zucchini, gul lök, några hackade tomater, timjan, lite olivolja och vitlök som får koka ihop i kastrull i 10-15 minuter)
Ratatouille är en så himla bra rätt eftersom den går att ha till så mycket. Vi åt sällan tacos utan det var hembakade pitabröd med grönsaker, fetaost, gräddfil och ratatouillesom serverades till fredagsmyset