Sockerlag. Skölj och pickapersikornai skalet med en gaffel. Snittavaniljstången och skrapa ur fröna. Ta upp persikorna med hålslev och skala dem innan de svalnat
I alla fall, gör du isglassar av typ puréad frukt, juice eller liknande så ha isockerlag. Härom veckan såg jag ett inlägg på JamieOliverssida om yoghurtglassar och blev lite sugen på att testa
Häll av sockerlagen från persikorna och dela dem imindre klyftor. Mixadigestivkexentill ett fint pulver, smält smöret och blanda ihop alla ingrediensernatill bottnen
Vill man ha persikorisinsangria så rekommenderar jag att lägga i dem vidservering. Billigtvin, sockerlag med kryddor, skär upp lite frukt och kyl över natten – och det blir så fantastiskt gott
Smaka av med sockerlag och eller mineralvatten för att uppnå önskad sötma. Gör så härSockerlag. Som alltid när det gäller halv åtta-middagarnaligger jag lite efter med rapporteringen
Skiva sedan persikorna, inte för tunt, och sprid ut dom i en ugnssäker form. Rör snabbt ihop socker och smör, sedan i med de torra ingredienserna och sisti med ägget