Persikor i sockerlag recept

Persika/hallon paj

Persika/hallon paj

Häll upp persikornai durkslag så all vätska rinner av. Äntligen kommer det upp lite recept på bloggen
Persika i sabayonsås

Persika i sabayonsås

Lägg de moga persikornai kokande vatten några minuter. Koka dem sen i en svag sockerlag med lite saft från en citron
Rominkokta persikor med vanilj

Rominkokta persikor med vanilj

Vänd dem eventuellt någon gång om de inte täcks av sockerlagen. Häll lagen över persikorna och förslut burken
Vaniljkokta persikor

Vaniljkokta persikor

Sockerlag. Skölj och pickapersikornai skalet med en gaffel. Snittavaniljstången och skrapa ur fröna. Ta upp persikorna med hålslev och skala dem innan de svalnat
Yoghurt + persika + jordgubbar = glass

Yoghurt + persika + jordgubbar = glass

I alla fall, gör du isglassar av typ puréad frukt, juice eller liknande så ha isockerlag. Härom veckan såg jag ett inläggJamieOliverssida om yoghurtglassar och blev lite sugen på att testa
Krämig paj med persika och mango

Krämig paj med persika och mango

Häll av sockerlagen från persikorna och dela dem imindre klyftor. Mixadigestivkexentill ett fint pulver, smält smöret och blanda ihop alla ingrediensernatill bottnen
Sorbet på vita persikor med champagne

Sorbet på vita persikor med champagne

Börja med att koka upp sockerlagen ett tag innan du ska göra sorbeten så den hinner svalna. Ställ därefter sockerlagen att svalna
Isglass med hallon och persika

Isglass med hallon och persika

500 g frysta hallon (eller färska) 1 förp konserverade persikor + sockerlagen 1 msk citron, pressad 3 msk florsocker
Parmesan chips

Parmesan chips

Idag hade jag några persikor på jobbet som sett sin bästa dagar så då kokade jag litepersikomarmelad på dessa
Bellini - Prosecco

Bellini - Prosecco

Drinken började som en säsongdrink eftersom den innehållervitapersikor och de var mogna augusti - september
Persikochutney

Persikochutney

Fiska upp persikorna ur konservburkarna och dela dem imindrebitar. Det här är nog den bästa chutneyn hittills
Halv åtta hos Lotta IV

Halv åtta hos Lotta IV

Smaka av med sockerlag och eller mineralvatten för att uppnå önskad sötma. Gör så härSockerlag. Som alltid när det gäller halv åtta-middagarnaligger jag lite efter med rapporteringen
Persikopaj med sprött och fluffigt tak!

Persikopaj med sprött och fluffigt tak!

Skiva sedan persikorna, inte för tunt, och sprid ut dom i en ugnssäker form. Rör snabbt ihop socker och smör, sedan i med de torra ingredienserna och sisti med ägget
Bellini Float

Bellini Float

Mixapersikorna med sinsockerlag och pressad citron. Men först sistaapril - Valborgsmässoafton och ännu ett tillfälle att äta o dricka gott
Dumpe fluff

Dumpe fluff

Idag hade jag några persikor på jobbet som sett sin bästa dagar så då kokade jag litepersikomarmelad på dessa