Man kan ju alltid göra en sangriamed massor av frukt och jordgubbar. Servera med massor av is. 1 kruka mynta. 1 flaska vitt vin. 1 kruka mynta. 1 flaska vitt vin
Blanda vinet och cointreau, mynta och kanelstänger. Lägg upp isade citrusfrukter som isbitar i 4-6 glas, häll på sangrian och toppa med resterande tonic water som avslut. 75 cl vitt vin, friskt, fruktigt och torrt. 1 kvist mynta eller citronverbena. 75 cl vitt vin, friskt, fruktigt och torrt 1,5 dl Cointreau 50 cl tonic water 1 kvist mynta eller citronverbena 1 kvist citronverbena 1 citron 1 lime 2 kanelstänger
Skär ut filéer av apelsinerna, allt vitt och skin ska bort. Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kanel och nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Vispa i smöret växelvis med sockret. Garnera tårtan med passionsfrukt och halverade kumquats. Klä en rund form med löstagbar kant (24 cm i diameter) med aluminiumfolie
Dekorera med choklad, frukt och mynta. Häll smeten i en smord form med löstagbar kant. Myntablad. Låt vattnet koka upp ta sedan av det från spisen och lägg över tallriken med choklad och rör tills det har smält
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.