För en vecka sedan gjorde jag dessa goda biffar och de passar bra till vilket tillbehör som helst – pasta, grönsaker eller kanske några goda potatisklyftor
Den här pastan är rellativt mild men god med krämig mozzarella och soltorkadetomater. Häll av pastavattnet och vänd ner pastan i kastrullen med tomaterna och oliver
Lägg upp pastan på fat och toppa med peppar och mozzarella. Kände att det var ett tag sen jag delade middagsrecept, så här är två pastafavoriter från Linas som jag måste spara och göra fler gånger
Färsk Pasta Kelda Tomatsås med Créme Fraiche Mozzarellaost Strimlade SoltorkadeTomater Färska Körsbärstomater Koka bara pastan, häll av nästan allt pastavattnet, rör ned såsen, osten, de soltorkadetomaterna och körsbärstomaterna i den medan kastrullen fortfarande står på plattan så att allt blir varmt, osten smälter och körsbärstomaterna blir lite mjuka
Skär mozzarellan i skivor och placera på kanten till fatet. Krämig fläskfilépasta. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt och krämigt slår det mesta
I originalutförandet brukade jag ha i mozzarella, men jag har faktiskt slutat med det. Är det ens okej att kalla något för ett recept när man typ öppnar två burkar, steker lite svamp och kokar pasta
Jag älskar verkligen bönpasta. spenat, ricotta, mozzarella och soltorkadetomater. Inte för att det smakar precis som vanlig pasta, utan jag tycker snarare att det är gott på ett annat sätt