Den här pastarätten hittade jag hos Lotta, och även om det (såklart. Vi använde för övrigt spaghetti, det eller penne tycker jag passar bäst till gräddiga pastasåser
Låt sjuda ihop till en sås och smaka av med salt och peppar. Salta och peppra. 1 Koka pasta enligt anvisningen på förpackningen. 2 Häll grädde i en kastrull och smula ner osten. 3 Värm olja i en stekpanna och stek lök ochsvamp tills något mjuka. 320 g pasta. 100 g ädelost
Idag blev det en sådan rest-pastagratäng till lunch - pastagratängmedsvampochädelost. Jag fryser in allt i små samlingsburkar och när jag har fått ihop tillräckligt gör jag en smarrig pastagratäng av alltihop
Fräs svampen på hög värme i lite fett. Det går jättebra att använda någon annan typ av ädelost, gorgonzola till exempel om du vill ha lite kraftigare smak
Servera gratängen med antingen ris, potatis eller pasta. Fräs även svampen i lite smör, och lägg paprika, purjolök ochsvamp i botten på en smord ugnsfast form
Bryn svampen, paprikan och purjolöken tills allt är blankt. Ansa svampen, dela i mindre bitar. Då var det onsdag igen, och inget annat än onsdagspasta gällde ikväll
Servera med valfri pastaoch sallad. Smaka av med kryddorna. Tillsätt svampoch paprikan och fräs ihop. Fräs lövbiffen och löken tills köttet i några minuter
pasta carbonara brukar jag bryna champinjoner tillsammans med bacon. och servera till pastan. leva med dialys och som dialyspatient sedan många år tillbaka är jag nog extra svamprädd
Servera gratängen med antingen ris, potatis eller pasta. Fräs även svampen i lite smör, och lägg paprika, purjolök ochsvamp i botten på en smord ugnsfast form
Servera gratängen med antingen ris, potatis eller pasta. Fräs även svampen i lite smör, och lägg paprika, purjolök ochsvamp i botten på en smord ugnsfast form