Det räcker med tiden i ugnen. Krydda med timjan och svartpeppar. Servera med sallad och kokt pasta. Lägg förvällda rotfrukter i botten på en ugnssäker form
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Västerbottenost är ju perfekt, å med den ska jag fixa en riktigt svensk och mumsig förrätt. Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Lägg det strimlade köttet i en bunke eller påse med soja, kalvfond och vitlök. Fräs under tiden purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör Och krydda lite lätt med salt och peppar
Ingredienser Portioner. 6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.