Täck bottnarna med salladsblad, lägg på tomater, basilika ochsalamioch lägg på locket. Servera med. Mosa ihop feta, ädelostoch yoghurt till en smidig röra
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa med hyvlad parmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salamioch tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Bryn detta i smör och krydda med salt och peppar, vispa ur med lite vatten och lägg allt på ett fat. Skär köttet i centimetertjocka skivor, gröp ur choritzoköttet ur skinnet och skär i mindre bitar
Smaka av med salt och peppar. Servera gratängen med potatis, gärna stekt eller ugnsrostad. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.