Äntligen en pastasås till som ungarna älskar, lite mer variation i pasta-träsket. Använd gärna lite hackade soltorkadetomater samt smulad fetaost i såsen för att förhöja smaken
Hacka auberginen i småsmå bitar, hacka vitlök, schalottenlök och soltorkadetomater. Stek auberginen, tillsammans med löken, i spadet från tomaterna tills den är helt mjuk
Likaså med de soltorkadetomaterna. Låt oliverna rinna av och vänd ner dem med kycklingen. Du behöver4 portioner4 portioner tagliatelle4 kycklingfiléer1 zucchini1 msk olivolja1 tsk örtsalt1 krm svartpeppar2 vitlöksklyftor1 dl vitt vin2 dl vispgrädde2 dl créme fraiche fetaost och soltorkadetomater140 g svarta och gröna oliver1/2 burk soltorkadetomater, strimlade1 kruka färsk timjanGör såhärKoka pastan
gott med pasta och en sallad med färska blad, rivna morötter, balsamico och olivolja. ) man gör först en gegga på grädde, turkisk yoghurt, ett paket fetaost och hackade soltorkadetomater
Det behövs inte mycket soltorkadetomater och oliver för att ge hela anrättningen en härlig medelhavstouch och rejält med fetaostkuber gör att man inte ens saknar kött